Markepaaltoernooi

Clubhuis
24-6-2019 00:00 - 30-6-2019 23:00

Schrijf je in voor het Zomer Markepaaltoernooi De inschrijving voor het Zomer Markepaaltoernooi 2019 is geopend. Daar moet je als lid van LTC Gorssel gewoon bij zijn! Want voor zowel beginners als gevorderden is dit het leukste tennistoernooi van de regio.

Zwoele zomeravond, mooi verlicht tennispark, muziekje op de achtergrond en lekker tennissen. Dát is de sfeer van het Zomer Markepaaltoernooi van LTC Gorssel. Dit jaar vindt het toernooi plaats van 24 tot en met 30 juni. Naast sportiviteit staat het Zomer Markepaaltoernooi garant voor gezelligheid. Drink met de tegenstander nog een drankje, eet een hapje of kom de spelers aanmoedigen. Er is iedere avond live muziek, met als hoogtepunt de Hollandse avond op vrijdag.

Poules in elke speelsterktes

Het Zomer Markepaaltoernooi trekt elk jaar spelers uit de hele regio en op elk niveau. En dat is niet voor niets. Er wordt gespeeld in diverse poules, waardoor je ten minste twee partijen speelt tegen een team van gelijke speelsterkte. Je kunt je vanaf nu inschrijven en meedoen in de heren dubbel, dames dubbel of gemengd dubbel.

  • 25+ categorie 3 en 4
  • 35+ categorie 5, 6, 7 en 8

 

Beschikbaarheid doorgeven Wil je meedoen, maar ben je niet elke dag beschikbaar? Laat je hierdoor niet weerhouden. In overleg met het toernooisecretariaat is het meestal we op te lossen, mits op tijd gemeld. Op de zaterdag kun je eventueel een dagdeel als verhindering opgeven. Direct inschrijven? Inschrijven voor het toernooi kan via mijnknltb.toernooi.nl. Meer weten? Kijk op www.ltcgorssel.nl of volg LTC Gorssel op Facebook.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 575 493 043

Address

Flierderweg 1A
7213 LT Gorssel