Senioren

In de praktijk zien we dat je door veel wedstrijden te spelen, steeds beter wordt en meer plezier in tennis krijgt.  LTC Gorssel heeft seniorleden veel te bieden.

Naast de vele activiteiten die georganiseerd worden door de Nieuwe Ledencommissie waaronder de husselavonden, het terug-van-vakantie-toernooi en het Snerttoernooi, zijn er ook de jaarlijkse Markepaaltoernooien (zomer en winter) en natuurlijk de KNLTB-competitie.

Competitie

Met competitie spelen in teamverband kan jij je spel- en tennisvaardigheden ontwikkelen. En competitie spelen heeft nog een extra dimensie, want het zorgt ook voor veel sfeer en gezelligheid naast de baan. Niet gek dus dat de competitie door veel tennissers als hoogtepunt van het tennisseizoen wordt beschouwd.

Wil je meer weten over de KNLTB competitie,  kijk dan op  www.knltb/tennisers/competitie.nl .

KNLTB Competitie senioren:

Voorjaarscompetitie

april-mei

7 speelrondes donderdagochtend/vrijdagavond/zaterdagmiddag

Zomeravond

mei-juni

7 speelrondes woensdagavond

heren/dames teams

Najaarscompetitie

september-oktober-november

7 speelrondes donderdag/vrijdag of zondag

8&9 competitie