Foto's van het Winter Markepaaltoernooi

02 januari 2020


Op 1 januari 2020 ging het Winter Markepaaltoernooi koud van start. Een gezonde start van het nieuwe jaar! Bekijk alle foto's hier.

Dag 1: Koud!

De eerste dag van het toernooi startte koud. Maar dat maakte de doorgewinterde dubbels niets uit. Zij gingen met min 3 graden de baan op! Gelukkig ben je met een warme oliebol en glühwein snel weer warm. 

Dag 2: Muziek en spannende partijen

Een wedstrijd gewonnen en verloren? De sfeer was er op dag 2 van het toernooi niet minder om. De band 'Nix mis mee' vulde het clubhuis met lekkere muziek. We zijn begonnen!

Dag 3: Tot middernacht op de baan

Het feest gaat gewoon door. Dag drie werd voor sommige spelers een latertje... Het wordt steeds spannender richting de finales. Pink Skies zorgt voor ontspanning.

Dag 4: Spelen bij daglicht

De eerste koppels staan al vroeg op de baan, want er worden in dit slotweekend nog 50 partijen gespeeld. Eerste set, tweede set....vaak worden partijen pas écht beslist in de supertiebreak. Daarna is het smullen van de erwtensoep, zuurkool en boerenkool. En swingen op de muziek van Try out!

Dag 5: Finales!

De finaledag van het Winter Markepaaltoernooi 2020 had alles in zich: zenuwen, opluchting, blijheid en teleurstelling. Gelukkig hing er een relaxte sfeer in het clubhuis met de muziek van 2Fine. Bij de prijsuitreiking heffen we het glas op een geslaagd toernooi én de cadeaus van sponsoren. 

Iedereen bedankt!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen