Husseluitwisseling met LTC Zutphen

16 mei 2019

Het was alweer de tweede Husselavond dit jaar, die de NLC organiseerde. Echter op deze Husselavond vond de, inmiddels traditionele, uitwisseling plaats met leden van LTC Zutphen, op de tennisbanen van onze eigen club.
In het najaar, op dinsdagavond 15 oktober, zijn onze leden te gast bij LTC Zutphen.

Het was dinsdagavond 14 mei een heerlijke, zonnige avond. De opkomst van beide clubs was bijzonder groot. Het veld telde rond 20.00 uur zelfs 38 deelnemers.
De deelnemers werden vanaf 19.00 uur ontvangen met gratis koffie en cake.
Om 19.30 uur startten de eerste partijen, de deelnemers van LTC Gorssel tegen de deelnemers van LTC Zutphen. Er werd fel maar sportief gestreden.
Ieder half uur werden de partijen opnieuw samengesteld.
Om 21.30 uur waren de partijen grotendeels gespeeld en was het tijd voor de borrel en de heerlijke hapjes.
Het was ontzettend gezellig en er werd nog lang nagepraat. Om 23.00 uur sloten de deuren.

Alle deelnemers hartelijk dank voor jullie deelname.

De volgende activiteit die de NLC organiseert, is het Thuisblijverstoernooi op zondag 14 juli. Houd dus je whatsapp in de gaten.

Doe ook mee aan het Markepaaltoernooi die de Toernooicommissie organiseert, van 24 juni tot en met 30 juni.

Indien we mogen beschikken over je mobiele nummer met whatsapp, ontvang je alle uitnodigingen voor de toernooitjes van dit jaar.
Zie voor het programma 2019 de website www.ltcgorssel.nl, onder ‘commissies’ / ‘nieuwe leden commissie’.

De Nieuwe Leden Commissie,

Vragen?