LTC Gorssel zoekt sponsors

17 september 2019

Help jij de club aan een nieuwe sponsor?

Lawn Tennis Club Gorssel op zoek naar nieuwe sponsors die het verenigingsleven in en rondom Gorssel willen steunen. Ken of ben jij een ondernemer die de lokale tennissport een warm hart toedraagt? Scan jouw netwerk en tip de sponsorcommissie! Sponsors zijn voor LTC Gorssel van onschatbare waarde. Met hun bedrijf maken zij het voor alle dorpsgenoten (jong en oud) mogelijk om te sporten in de buurt. En daar doen we graag iets voor terug. LTC Gorssel heeft ondernemers publiciteit te bieden. Bijvoorbeeld een opvallend bord op het tennispark, een stijlvol doek langs de baan of een advertentie op het tv-scherm. Logo’s van sponsors staan prominent op onze website waar tennissers uit de hele regio regelmatig een kijkje nemen voor informatie over competities en toernooien.

Talloze mogelijkheden

We bieden mogelijkheden voor elk sponsorbudget.Denk aan:

-Bord in het clubhuis of langs de baan

-Doek langs de baan

-Toernooisponsoring, bijvoorbeeld voor het Markepaal toernooi

-Teamsponsoring, bijvoorbeeld voor de jeugd of een competitieteam

-Prijzensponsoring bij wedstrijden

-Advertentie op het televisiescherm

Tip de sponsorcommissie

Ken jij een ondernemer die wellicht interesse heeft om onze club te sponsoren? Geef via e-mail een seintje aan de sponsorcommissie: Henri Jaartsveld, Erik Nieuwenhuis en Karin Meulendijks. Henri en Erik nemen graag contact op om de mogelijkheden te bespreken. Karin regelt de contracten en de financiële afhandeling. Alvast bedankt!

Jouw netwerk, onze sponsors

Sponsorcommissie: Erik Nieuwenhuis [email protected],  Karin Meulendijks [email protected], en  Henri Jaartsveld [email protected],