Najaarscompetitie

25 mei 2019


De voorjaars- en zomeravondcompetitie zijn nog in volle gang zijn, maar je kan je alweer aanmelden voor KNLTB Najaarscompetitie 2019. Naast de vrijdagavond zijn er wat ‘competitie soorten’ toegevoegd, dus keuze genoeg.   DOE JE (WEER) MEE? We spelen 7 dagen vanaf 10 september tot 27 oktober. Meer informatie over de Najaarscompetitie vind je op MijnKNLTB.nl.

 

Veranderingen Najaarscompetitie Naar aanleiding van de populariteit van de nieuwe dubbel competities op zondag in de Voorjaarscompetitie, heeft de KNLTB besloten deze competitiesoorten ook te introduceren in de KNLTB Najaarscompetitie 2019. Het betreft de nieuwe vormen:

  • Gemengd dubbel (DD-HD-2GD) op zondag
  • Heren dubbel (4HD) op zondag
  • Dames dubbel (4DD) op zondag  

 

8&9 TENNIS: NIEUW 1E EN 2E KLASSE! Ben jij net begonnen met tennis of speel je regelmatig met en tegen je vrienden? Lijkt het je leuk om een keer tegen spelers van andere clubs te spelen maar denk je dat competitie geen optie voor je is? Dan is 8&9 Tennis echt iets voor jou! Bij 8&9 Tennis speel je alleen dubbelpartijen. Dit kan een damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel zijn. Alles is mogelijk en dat maakt 8&9 Tennis Dubbel Zo Leuk!

8&9 Tennis wordt aangeboden op donderdagavond en zondagmiddag. Er worden twee dubbels gespeeld, waarin alle combinaties mogelijk zijn (DD, HD, GD). Zo kan het voorkomen dat twee vrouwen spelen tegen een man en een vrouw of tegen twee mannen. Een team bestaat uit minimaal 3 spelers.   Teams kunnen op basis van onderstaande criteria in de volgende klassen ingeschreven worden:

  • 1e klasse: 8 en 9 spelers die al een poosje tennissen
  • 2e klasse: 8 en 9 spelers die net met tennissen begonnen zijn

Enthousiast? Schrijf je dan meteen in! Eerst meer weten? Kijk voor meer informatie op de website van de KNLTB, of neem contact met:
- Peter Buijsman | [email protected] | 0575-491503
- Geerie Ooms | [email protected] | 06-53899246

INSCHRIJVEN Doe je (weer) mee aan de Najaarscompetitie?
Geef je dan nu op! Stuur een mailtje naar [email protected] of [email protected]  
Inschrijven kan tot 1 juli.    

Technische Commissie

schemanajaarscompetitie.pdf Inschrijfformulier najaarscompetitie.xlsx

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen