KNLTB Jeugdcompetitie

Helaas hebben wij besloten om deze competitie te annuleren. Wij hopen dat in najaar weer massaal voor de competitie wordt ingeschreven!

Hoe ziet de KNLTB Competitie 2020 er uit? We gaan er nu vanuit dat officiële cluboverstijgende wedstrijden in september weer zijn toegestaan en dat de KNLTB Competitie 2020 dan kan starten. Voor de verschuiving van de competitie geldt dat dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie.

Wordt de indeling (plus alle onderliggende competitiewedstrijden) van de Voorjaarscompetitie één-op-één overgezet naar het najaar?Nee, de inschrijving voor het najaar wordt opnieuw opengezet, waardoor ook nieuwe teams kunnen worden gevormd en aangemeld. Informatie hierover krijgen jullie via de jeugdcommissie.

(VERWACHTE ) SPEELDATA NAJAARSCOMPETITIE 2020

Vanaf 5 jaar kan je beginnen met tennissen. Er wordt getennist volgens de methode van Tenniskids. Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen (zachter en iets groter), rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Vanaf 12 jaar wordt er met “gewone” gele ballen gespeeld.

Onze vereniging doet in de competities mee met 'Rode en Oranje teams' en 'Groene teams'.

Rode en Oranje teams

Voor deze competities geldt dat je op een zondagochtend samen met jouw clubgenootjes – in een rood of oranje team – speelt tegen kinderen van andere tennisverenigingen. Overleg met de tennisleraar Christof Wijnhoud in welke groep je kan inschrijven. Voor Rood en Oranje is de inschrijving laag drempelig en kan iedereen dus meedoen.

Dit voorjaar hebben we de volgende teams:

Team rood LTC Gorssel 1

Teun Bosker
Floortje  Fabry
Pieter Fabry

De jeugdcompetitie wordt gecoördineerd door de jeugdcommissie, Miranda van der Hoek en Christof Wijnands. Begeleiding en aanmoeding van ouders is hierbij onmisbaar.

Vragen?

Mail dan naar [email protected]