KNLTB Junioren competitie

We hebben er dit jaar even op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. We gaan van start! Ben je benieuwd tegen wie je moet spelen? Meer informatie kan je vinden op  MijnKNLTB of in de ClubApp.

SPEELDATA NAJAARSCOMPETITIE 2020

De Junioren competitie bestaat in 2020 uit de:

• Junioren competitie 11 t/m 14 jaar
  • Junioren competitie 13 t/m 17 jaar

Net zoals bij de senioren speel je in de Junioren competitie op een hele baan en met gewone tennisballen. Je volgt de algemene tennistelling. Daarnaast gelden in 2020 onderstaande regels:

Junioren 11 t/m 14 jaar

Sets tot 4 met een verschil van 2 games (bijv. 4-2, 5-3) Bij 4-4 in de set volgt een tiebreak tot 7 punten (met een verschil van 2 punten) In de enkel en dubbel wordt bij 1-1 in sets een beslissende wedstrijdtiebreak tot 7 punten (met een verschil van 2 punten) gespeeld Het Beslissend Punt Systeem (bij 40-40 winnend punt) wordt toegepast Jongens en meiden spelen door elkaar en met en tegen elkaar (4E en 2D)

Junioren 13 t/m 17 jaar op zondag

Sets tot 6, met een verschil van 2 games (bijv. 6-4, 7-5) Bij 6-6 in de set volgt een tiebreak tot 7 punten (met een verschil van 2 punten) in enkel en in dubbel In de enkel en dubbel wordt bij 1-1 in sets een beslissende wedstrijdtiebreak tot 10 punten (met een verschil van 2 punten) gespeeld Gemengde competitie: 2JE, 2ME, 2GD Jongens en meiden competitie: 4E en 2D

Spelers najaarscompetitie 2020

Team 1  junioren  t/m 17 jaar