Nieuwe Ledencommissie

Zodra u zich voor het lidmaatschap bij de ledenadministratie heeft aangemeld, komt u in contact met de Nieuwe Ledencommissie (NLC).

U ontvangt van de NLC, per e-mail, de welkomstbrochure met de belangrijkste ins en outs van de vereniging.

De NLC wil u graag helpen om zo snel mogelijk binnen onze club te integreren. Indien u dit wenst, kan de NLC proberen om u bij bestaande tennisgroepjes onder te brengen.

De NLC houdt u persoonlijk op de hoogte, op de baan, per e-mail en / of whatsapp van alle activiteiten die worden georganiseerd. Uiteraard bent u niets verplicht.

Gerda Lindenbergh
tel: 06- 22110900
Ingrid van Orden
tel: 06- 18257721

Levineke Meylink
tel: 06-23940045

Menno Licht
tel: 06-12717884

In de Nieuwe Leden Hoek, bij de ingang van de kleedkamers, kunt u ook deze informatie vinden.

Schroomt u dus niet om ons te benaderen. Kortom de Nieuwe Ledencommissie is er voor u!

Ons algemene e-mailadres is: [email protected]

Vragen?

Flierderweg 1A