Mini-Tenniskamp meivakantie 2020

Op donderdag  7 en vrijdag 8 mei organiseert Christof Wijnhoud bij LTC Gorssel een MINI-TENNISKAMP voor alle jeugdleden en (tennis)vriendjes van jeugdleden in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar.

Tijdens dit mini-tenniskamp zal er door de kinderen van 10.00 tot 16.00 uur worden getraind, gegeten, gelachen, veel spelletjes en wedstrijdjes worden gespeeld. Tussen 16.00 en 16.30 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald.

Kosten voor dit onvergetelijke tweedaagse mini-tenniskamp zijn    €55,00 per kind -  inclusief warme lunch, drinken en fruit. Om je op te geven voor dit mini-tenniskamp mail naar Christof, [email protected] met daarin de naam, geboortedatum en tenniservaring van de deelnemer/ster.

Natuurlijk houden we ons aan de corona-richtlijnen van het RIVM, de KNLTB en het protocol van onze club. Voorafgaand aan het kamp krijgen alle deelnemers een mail met alle instructies.

Inschrijving sluit op 28 april

• Bij slecht weer gaat het Mini-Tenniskamp met een aangepast programma gewoon door.
  • Minimale deelname om het kamp door te laten gaan zijn 12 kinderen.

Ik hoop vele kinderen te zien bij het super gezellige mini- tenniskamp op donderdag 7 en vrijdag 8 mei.

Met vriendelijke sportieve groet,

Christof Wijnhoud 06-10807411