Tennisbaan sluit om 21.00 uur

22 januari 2021


Waarschijnlijk zagen jullie het ook al aankomen: de avondklok wordt een feit om de verspreiding van het coronavirus te remmen. Vanaf zaterdag 23 januari is de tennisbaan daarom gesloten vanaf 21.00 uur. De avondklok geldt voorlopig tot en met 9 februari. Dat is balen, maar gelukkig blijft tennis als één van de weinige sporten nog steeds mogelijk!

Reserveer bijtijds een baan

Door de avondklok kan het - met name in de vooravond - drukker zijn op de club. Reserveer dus bijtijds een baan in het online afhangsysteem om teleurstelling te voorkomen. De lampen gaan automatisch uit om 21.00 uur, maar zorg dat je de laatste bal eerder slaat om op tijd thuis te zijn. 

Dubbelen niet toegestaan

Sinds de lockdown van half december 2020 is voor senioren alleen enkelspel toegestaan. We merken dat niet iedereen zich hieraan houdt en doen een beroep op ieders verantwoordelijkheid. Dubbelen is ook niet toegestaan als alle spelers uit één huishouden komen. Bij een controle door de politie of boa’s kun je een boete krijgen. Voor jeugd tot en met 17 jaar geldt dat zij wél mogen spelen en trainen in groter groepsverband.

Ook de overige coronamaatregelen blijven van kracht. Bekijk een overzicht op de website van de KNLTB.

Nieuwscategorieën