Open Markepaal toernooi

Markepaal Toernooi het leukste toernooi in de regio. Meer dan 150 deelnemers is geen uitzondering. Om ervoor te zorgen dat alles zo eerlijk mogelijk verloopt, komt er een Bondsgedelegeerde van de KNLTB aan te pas. Uit dit laatste blijkt al dat de punten een belangrijke rol spelen. Bij LTC Gorssel heten de open seniorentoernooien het Zomer Markepaaltoernooi (juni) en het Winter Markepaaltoernooi (januari). Ze duren dikwijls een week en zijn ook weer toegankelijk voor diverse categorieën.

Veel gezelligheid met hapjes en drankjes. 's-Avonds altijd muziek.

Heeft u nog vragen, suggesties of anderszins op het gebied van deze commissie, de leden van de commissie staan u graag te woord.

De toernooicommissie voor het Markepaaltoernooi bestaat uit de volgende leden.: Hans Ooms, Paul Keizer, Tinus Blom, Jolanda Elferink, Agnes Tjallings, Jack Botzel, Arno Bruin en Gerton Albers.

tel.:0575-495041 e-mail: [email protected]

Vragen?