Zomer Markepaal toernooi: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Hallo Tennistopper!

Na ruim 2 jaar is het eindelijk weer zover, het Zomer Markepaaltoernooi gaat eindelijk weer door! Van maandag 27 juni t/m 3 juli zal er weer volop worden gestreden op de tennisbanen in Gorssel.

Onder het genot van een hapje en een drankje en natuurlijk live muziek maken we er weer een topweek van. Schrijf je snel in!

• Het toernooi vindt plaats van ma 27 juni t/m zondag 3 juli
  • Inschrijven via toernooi.nl
  • De minimum leeftijd dit jaar is 25 jaar

Live muziek!

Iedere avond is er live muziek van bands uit de regio, van akoestische sixties tot rock&roll en swingende blues.

• Woensdag 29 juni:Guido van Heuvelen (pianist, zanger en entertainer)
  • Donderdag 30 juni:3 guys named Joe (3 instrumenten, 3 stemmen en het swingt)
  • Vrijdag 1 juli: Blooze on the Rocks (blues en rock band uit de regio)
  • Zaterdag 2 juli: Maxwellstreet (akoestische bluesband uit Deventer)
  • Zondag 3 juli: Weima & van der Werf (overbekende muziek in Gorssel uit Friesland)

Over het Markepaal Toernooi

Het Markepaal Toernooi is het leukste toernooi in de regio. Meer dan 150 deelnemers is geen uitzondering. Om ervoor te zorgen dat alles zo eerlijk mogelijk verloopt, komt er een Bondsgedelegeerde van de KNLTB aan te pas. Uit dit laatste blijkt al dat de punten een belangrijke rol spelen. Bij LTC Gorssel heten de open seniorentoernooien het Zomer Markepaaltoernooi (in juni) en het Winter Markepaaltoernooi (in januari). Ze duren dikwijls een week en zijn ook weer toegankelijk voor diverse categorieën.

Heeft u nog vragen, suggesties of anderszins op het gebied van deze commissie, de leden van de commissie staan u graag te woord.

De toernooicommissie voor het Markepaaltoernooi bestaat uit de volgende leden.: Hans Ooms, Paul Keizer, Tinus Blom, Jolanda Elferink, Agnes Tjallings, Jack Botzel, Arno Bruin en Gerton Albers.

Voor vragen of suggesties kun je mailen naar: