KNLTB najaarscompetitie

Hoe ziet de KNLTB Competitie 2020 er uit? We gaan er nu vanuit dat officiële cluboverstijgende wedstrijden in september weer zijn toegestaan en dat de KNLTB Competitie 2020 dan kan starten. Voor de verschuiving van de competitie geldt dat dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie.

Wordt de indeling (plus alle onderliggende competitiewedstrijden) van de Voorjaarscompetitie één-op-één overgezet naar het najaar? Nee, de inschrijving voor het najaar wordt opnieuw opengezet, waardoor ook nieuwe teams kunnen worden gevormd en aangemeld.

Het tennis is in principe een individuele sport. Daarom is het spelen van competitie  in teamverband juist een uitgelezen mogelijkheid  om teamambitie, teamspirit en gezelligheid samen te laten gaan.

De opzet binnen de vereniging is dat alle leden kunnen inschrijven in de KNLTB competitie. wij zullen ons best doen om alle inschrijvers in de competitieteams in te delen. Bij voorkeur accepteren wij teaminschrijvingen.