Lesaanbod jeugd

Jeugdlessen

Bij de start van de nieuwe lesreeks (maandag 11 mei 2020) gaan we werken met een maximale groepsgrootte van 6 leerlingen per lesuur van 50 minuten. Bij een maximale groepsgrootte van 6 of minder leerlingen krijgen de kinderen meer aandacht dan bij lesgroepen van bv. 8 kinderen en leren ze sneller de technische en tactische vaardigheden van het tennisspel.

De lesreeks bestaat uit een serie van 10 lesweken en kan eenvoudig worden verlengd door dit bij de 8e tennisles aan te geven bij de trainer/Christof.

Jeugd tennislessen worden geven maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 15.30 en 20.00 uur en op woensdag vanaf 13.30 uur. De ouder(s)/verzorger(s) ontvangen in de 2e lesweek via de e-mail een factuur voor de betaling van de 10 lessen.

Iedereen die tennisles volgt moet ook lid zijn van de club. Zie hier voor meer informatie over de contributietarieven 2020.

Opgeven tennisles

De ouder(s)/verzorger(s) van jeugdleden die nu al lessen volgen kunnen mondeling hun lessen verlengen. Alle nieuwe aanmeldingen kunnen een e-mail sturen naar [email protected] met de volgende informatie:

• Naam en leeftijd
  • Tenniservaring
  • Groepsgrote en voorkeur bij vriendje of vriendinnetje
  • Telefoonnummer
  • Beschikbaarheid

Hoe meer beschikbare tijden er worden aangeven hoe groter de kans op een plaatsing. Ondanks het feit dat we bij het indelen van de tennislessen flexibel kunnen zijn qua indeling van tijden, (in vergelijking met bv hockey of voetbal trainingen) is het prettig dat er niet meer dan 2 verhinderingen worden opgegeven.

Tijdens de basisschool vakanties en feestdagen wordt er geen les gegeven.

Tarieven jeugdlessen (per april 2020)

10 lessen van 50 minuten met 6 kinderen per lesgroep  € 80,00  p.p

10 lessen van 50 minuten met 5 kinderen per lesgroep  € 95,00 p.p

10 lessen van 50 minuten met 4 kinderen per lesgroep  € 117,50 p.p.

10 lessen van 50 minuten met 3 kinderen per lesgroep  € 157,00 p.p.

10 lessen van 50 minuten met 2 kinderen per lesgroep  € 235,00 p.p.

Privé lessen van 50 of 25 minuten  €40,00/ € 20,00 per les