Lesaanbod 2021

Lessen voor senioren in 2021

Bij de start van de nieuwe lesreeks (maandag 1 maart) werk ik met een maximale groepsgrote van 4 leerlingen per lesuur van 50 minuten. Een lesreeks bestaat uit een serie van 10 lesweken en kan eenvoudig worden verlengd door dit bij de 8e tennisles aan te geven bij de trainer/Christof.

Er wordt les gegeven van maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 23.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. U ontvangt in de 2e lesweek via de e-mail een factuur voor de betaling van de 10 lessen.

Iedereen die tennisles volgt moet ook lid worden van de club. Zie hier voor meer informatie over de contributietarieven 2020.

Opgeven tennisles

Voor alle nieuwe aanmeldingen ontvang ik graag een e-mail [email protected] met de volgende gegevens:

• Naam en leeftijd
  • Tenniservaring
  • Voorkeur 50 of 25 minuten les en groepsgrootte
  • Telefoonnummer
  • Beschikbaarheid

Hoe meer beschikbare tijden er worden aangeven hoe groter de kans op een plaatsing. Indeling geschied naar niveau.

Inschrijving sluit op 22 februari 2021

Tijdens de basisschoolvakanties en feestdagen wordt er geen les gegeven.

Competitietraining

Dit lespakket is speciaal bedoeld voor deelnemers aan de competitie.

Dit pakket bestaat uit 5 lessen van 60 minuten. De lessen vinden plaats per team. U betaalt per team € 225,00 voor 5 lessen. Daarnaast kunt u tijdens de competitie voor een bedrag van € 100,00 een speeldag gebruik maken van ongeveer 4 uur coaching.

Daarnaast krijgt u van onze sponsor Houx korting op materiaal: u krijgt korting op een nieuw tennisracket. 25% korting op teamkleding en een gratis grip bij de aanschaf van een nieuwe bespanning.

Let op: Dit aanbod is geldig vanaf maart 2021 tot en met de eerste week van april 2021.

Introductiepakket

Met dit pakket krijgt u 5 tennislessen en kunt u vrij tennissen in de daluren (overdag tot 19:00 uur)

U betaalt alleen de tennislessen. Het tarief is afhankelijk van de grootte van de groep waarmee u les hebt. Als u in de loop van het jaar lid wordt, betaalt u alleen voor de resterende maanden van dit jaar. Jeugdleden (t/m 10 jaar) betalen vervolgens in het eerstvolgende jaar slechts € 20,-.

10 lessen van 50 minuten met 4 personen per lesgroep          € 117,50 p.p.

10 lessen van 50 minuten met 3 personen per lesgroep          € 157,00 p.p.

10 lessen van 50 minuten met 2 personen per lesgroep          € 235,00 p.p.

10 privélessen van 50 minuten                                             € 450,00

10 privélessen van 25 minuten                                             € 225,00

Wilt u gebruik maken van een van de bovenstaande pakketten, neem dan contact op met Christof Wijnhoud: [email protected]

Lesreglement 2021.pdf