Lesaanbod junioren en senioren

Leden van de LTC Gorssel kunnen maken van de volgende trainingspakketten.

Bij de start van de nieuwe lesreeks (maandag 11 mei 2020) werk ik bij voorkeur met een maximale groepsgrootte van 4 leerlingen per lesuur van 50 minuten. Er wordt lesgegeven van ma. t/m vr. van 11.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Een lesreeks bestaat uit een serie van 10 lesweken en kan eenvoudig worden verlengd door dit bij de 8e tennisles aan te geven bij de trainer.

Opgeven tennisles

Voor de senioren die nu al lessen volgen kunnen mondeling hun lessen verlengen. Nieuwe aanmeldingen graag een mail sturen naar [email protected] met de volgende gegevens:

• Naam en leeftijd
  • Tenniservaring
  • Voorkeur 50 of 25 minuten les
  • Groepsgrootte
  • Telefoonnummer
  • Beschikbaarheid (des te meer beschikbare tijden, hoe groter de kans op een plaatsing)

Indeling geschied naar niveau.

Tijdens de basisschool vakanties en feestdagen wordt er geen les gegeven.

Tarieven (per april 2020)

10 lessen van 50 minuten met 4 personen per lesgroep          € 117,50 p.p.

10 lessen van 50 minuten met 3 personen per lesgroe            € 157,00 p.p.

10 lessen van 50 minuten met 2 personen per lesgroep          € 235,00 p.p.

10 privélessen van 50 minuten                                             € 420,00

10 privélessen van 25 minuten                                             € 210,00

U ontvangt in de 2e lesweek via de e-mail een factuur voor de betaling van de 10 lessen.

Superkorting privé lespakket

Dit pakket bestaat uit 5 lessen van 30 minuten voor €80,00. Daarnaast krijgt u van onze sponsor Houx korting op materiaal: 20% korting op een nieuw racket en een gratis grip ter waarde van € 9,99 bij aankoop van een nieuwe bespanning ter waarde van €24,99.

Let op : Dit aanbod is geldig in de periode februari en maart 2020

Maak Kennis met Tennis

Dit lespakket is speciaal bedoeld voor nieuwe leden die nog kennis moeten maken met de tennissport.

Dit pakket bestaat uit 5 lessen van 50 minuten. Maximaal 6 personen per les. U betaalt slechts € 40,00 per persoon voor 5 tennislessen. Als u daarna besluit om lid te worden van de LTC Gorssel krijgt u € 40,00 korting op de contributie van het eerste jaar. Tijdens de lessen kunt u  kosteloos gebruik maken van de banen en het vrij spelen.

U krijgt van de LTC Gorssel een leenracket en tennisballen ter beschikking waar u de eerste vijf weken mee kunt spelen. Daarnaast krijgt u van onze sponsor Houx korting op materiaal: u krijgt korting op een nieuw tennisracket. U betaalt slechts € 59,99 voor een tennisracket (normale prijs € 99.99) of u krijgt 20% korting op een racket maar keuze.

Let op : Dit aanbod is geldig in de periode maart en april 2020

Competitietraining

Dit lespakket is speciaal bedoeld voor deelnemers aan de competitie.

Dit pakket bestaat uit 5 lessen van 60 minuten. De lessen vinden plaats per team. U betaalt per team € 225,00 voor 5 lessen. Daarnaast kunt u tijdens de competitie voor een bedrag van € 100,00 een speeldag gebruik maken van ongeveer 4 uur coaching.

Daarnaast krijgt u van onze sponsor Houx korting op materiaal: u krijgt korting op een nieuw tennisracket. 25% korting op teamkleding en een gratis grip bij de aanschaf van een nieuwe bespanning.

Let op: Dit aanbod is geldig vanaf maart 2020 tot en met de eerste week van april 2020.

Tennis Fit 60+

Dit lespakket is speciaal bedoeld voor leden van de LTC Gorssel boven de 60 jaar. Bij Tennis Fit wordt gebruik gemaakt van een speciale traningsmethode waarbij de rallies langer worden. Hierdoor krijgt u meer de kans om uw spel te trainen en aan uw conditie te werken.

Dit lespakket bestaat uit 10 lessen van 50 minuten. U betaalt voor deze lessen € 90,00 p.p. De groepsgrootte is 4 tot 8 personen. Een keer in de twee weken vindt een Trainerstoss plaats. Hierbij kunt u onder begeleiding van de trainer 60 minuten spelen tegen wisselende tegenstanders.

Daarnaast krijgt u van onze sponsor Houx korting op materiaal: 20% korting op een nieuw racket en eeneen gratis grip ter waarde van € 9,99 bij aankoop van een nieuwe bespanning ter waarde van €24,99.

Dit aanbod is geldig vanaf april 2020

Tennis Fit 60+ Nieuwe Leden

Dit lespakket is speciaal bedoeld voor nieuwe leden van de LTC Gorssel boven de 60 jaar die met het tennisspel kennis willen maken. Er wordt gespeeld met een zachtere bal waardoor het spel iets langzamer wordt, maar de tennisrallies langer. Hierdoor krijgt u meer de kans om uw spel te trainen en aan uw conditie te werken.

Dit lespakket bestaat uit 10 lessen van 50 minuten. U betaalt voor deze lessen € 90,- p.p. Als u daarna besluit om lid te worden van de LTC Gorssel krijgt u € 40,00 korting op de contributie van het eerste jaar. Tijdens de lessen kunt u kosteloos gebruik maken van de banen en het vrij spelen. De groepsgrootte is 4 tot 8 personen. Een keer in de twee weken vindt een Trainerstoss plaats. Hierbij kunt u onder begeleiding van de trainer 60 minuten spelen tegen wisselende tegenstanders.

U kunt 10 weken lang gebruik maken van een leenracket en tennisballen van de tennisclub. Daarnaast krijgt u van onze sponsor Houx korting op materiaal: u krijgt korting op een nieuw tennisracket. U betaalt slechts

€ 59,99 voor een tennisracket (normale prijs € 99,99) of u krijgt 20% korting op een racket maar keuze.

Dit aanbod is geldig vanaf april 2020

Wilt u gebruik maken van een van de bovenstaande pakketten, neem dan contact op met Christof Wijnhoud: [email protected]